• I.v.m. de kabinetsmaatregelen tegen het coronavirus werkt de helpdesk vanuit huis. We zijn wel gewoon bereikbaar op 085-049 5700 of ga naar Contact.

 • Wilt u ook aardgasvrij wonen?

  Aan de slag!

  Aan de slag
 • Verbruik ik te veel energie?

  Ontdek het met onze energiecheck!

  Doe de energiecheck
 • Wat is voor mij de beste investering?

  Gratis online energieadvies met de quickscan!

  Doe de quickscan
 • Is er subsidie of financiering voor mij?

  Ontdek snel of u in aanmerking komt.

  Start de keuzehulp

Welkom bij Energieloket Loppersum

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Lastig? Nee hoor: het energieloket staat voor u klaar!

Energieloket gewoon bereikbaar

Het kabinet heeft maatregelen genomen om het coronavirus maximaal te controleren. Wij nemen deze maatregelen en adviezen serieus. In verband met ieders gezondheid werken de medewerkers van het energieloket met ingang van maandag 16 maart vanuit huis, maar zijn we wel bereikbaar.


Lees artikel
Artikel Energieloket gewoon bereikbaar
Wethouder Bé Schollema feliciteert 100e aanmelder regeling aardgasvrij wonen

Mevrouw Top uit Middelstum is de 100e deelnemer die zich heeft aangemeld voor de regeling aardgasvrij wonen. Zij is voornemens om haar meer dan 100 jaar oude woning te verduurzamen en van het gas af te krijgen. Wethouder Bé Schollema (duurzaamheid en energietransitie) feliciteerde haar vanochtend en overhandigde haar symbolisch een energiebespaarpakket.


Lees artikel
Artikel Wethouder Bé Schollema feliciteert 100e aanmelder regeling aardgasvrij wonen