Dit najaar organiseert het Energieloket Groningen een collectieve inkoop van isolatiemaatregelen. Dat betekent dat we u tegen een scherpe prijs een vrijblijvende offerte voor isolatiemaatregelen kunnen aanbieden. U kunt nu meedoen aan deze veiling voor vloer-, spouw-, dakisolatie en HR++ glas.

Waarom isoleren?
Met isolatie kunt u uw woning aanzienlijk verbeteren. U hoeft in de winter minder hard te stoken om uw huis te verwarmen. Dat is voordelig voor uw energierekening en u zit er ’s winters lekker warm bij. In de zomers blijft uw huis juist lekker koel. En het rendement op de investering is snel terug verdiend! Meer over (isolatie)maatregelen voor uw huis, leest u hier op onze website.

Waarom deze veiling?
Doordat u samen met een grote groep een offerte aanvraagt kunnen wij u een scherpe offerte bieden. Dit is dus een unieke kans om tijdelijk extra voordelig uw huis te isoleren. Bovenop dit voordeel kunt u nu ook profiteren van voordelige financieringsregelingen.

Betrouwbaar én betaalbaar
Voor deze veiling heeft Slim wonen met Energie een aantal uitvoerders zorgvuldig geselecteerd en uitgenodigd deel te nemen aan de veiling. De isolatiemaatregelen worden getroffen door de uitvoerders die op de veiling de beste prijs hebben geboden. Lees hier meer over de garanties. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe beter de prijs die zij kunnen bieden.

Adviesbezoek door expert
Wanneer u zich aanmeldt vindt er eerst een woningbezoek plaats door één van onze experts.  Deze adviseert u over de isolatiemaatregelen die u kunt treffen en helpt u bij de keus voor het beste isolatieproduct. Dit adviesbezoek kost €20,-.

Hoe kan ik meedoen?
U schrijft zich in via het aanmeldformulier op deze pagina. Daarna maakt Slim wonen met Energie met u een afspraak voor het huisbezoek. Na de veiling ontvangt u een offerte van de geselecteerde isolatie-partij voor de producten van uw keuze. Deze offerte is vrijblijvend, u beslist of u de offerte ondertekent en doorgaat.

Helpdesk
Met uw vragen over de veiling kunt u terecht bij de speciale helpdesk. Deze is van 9:00 tot 17:00 uur te bereiken op het telefoonnummer: 050-3070370.

Woont u in het aardbevingsgebied
In een aantal gemeenten gaan in verband met de aardbevingsproblematiek woningen versterkt worden. Dit betekent niet per se dat u hoeft te gaan wachten met isoleren. U heeft immers direct voordeel van isolatie doordat uw huis een stuk comfortabeler is en het veel gas bespaart. Bovendien heeft isolatie een korte terugverdientijd. Voor informatie over de plannen van de NCG met betrekking tot uw woning kunt u hier terecht, bij het versterkingspunt in uw gemeente.