Het energieloket helpt u met ‘eerste hulp bij energiebesparing’. Maar uiteindelijk moet u zelf kiezen tussen bedrijven en materialen. En ondanks onze handige folders, kan dat best lastig zijn.

Ziet u daar tegen op? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. U kunt ons vragen wie er in uw buurt bezig is met zijn huis. Ook kunt u een kijkje nemen bij Buurkracht: een collectieve bespaaraanpak. Wellicht loopt er al een actie in uw buurt, of wilt u deze zelf starten met hulp van Buurkracht.

Maar wilt u een stap verder gaan dan samen zonnepanelen of isolatie inkopen? Droomt u over een volledig energieneutraal dorp of een flatgebouw met een windmolen? Dan is het verstandig om contact te zoeken met de Groninger Energiekoepel. Zij hebben enorm veel ervaring met grotere projecten. Vooral op het gebied van energie opwekken. Dat doen ze samen met NLD Energie: het noordelijke energiebedrijf.

Even geen idee waar u uit moet kiezen? Geen probleem! Het Servicepunt Lokale Energie Voorwaarts! wil u graag op het juiste spoor zetten. Vul het formulier hiernaast in en zij bellen u voor een vrijblijvend adviesgesprek.