Tags:

Grootschalige inkoopactie voor isolatie in provincie Groningen

02 februari 2017

Vanaf 27 januari starten 12 gemeenten uit Groningen met een collectieve inkoopactie voor isolatie. De deelnemende gemeenten zijn Eemsmond, Haren, Winsum, Slochteren, Oldambt, Zuidhorn, Marum, Grootegast, Leek, Pekela, Veendam en Ten Boer. Ruim 40.000 bewoners uit deze gemeenten ontvangen een brief en kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor een collectieve inkoopactie voor isolatie. Ook als je niet in een van de deelnemende gemeenten woont kun je je inschrijven voor de actie.

Deze tijdelijke actie is opgezet om het verduurzamen van je huis nog makkelijker en nog aantrekkelijker te maken. Na een veiling op basis van het totaal aantal inschrijvingen ontvangen de deelnemers een vrijblijvende offerte op maat. Inschrijven kan op onze website.

Drie van de vier woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Dat is zonde! Een eengezinswoning zonder isolatie verliest veel warmte via de ramen, gevel, het dak en de vloer en verbruikt per jaar maar liefst 3300 m3 gas voor verwarming. Een vergelijkbaar goed geïsoleerd huis heeft maar 600 m3 gas nodig voor verwarming. Dat scheelt 1700 euro per jaar! (bron: Milieucentraal)

Meer weten over deze actie? Of wil je je inschrijven? Klik dan hier om naar de pagina te gaan.