Tags:

Energieloket gewoon bereikbaar

17 maart 2020

Het kabinet heeft maatregelen genomen om het coronavirus maximaal te controleren. Wij nemen deze maatregelen en adviezen serieus. In verband met ieders gezondheid werken de medewerkers van het energieloket vanaf maandag 16 maart vanuit huis. Wel zijn we nog steeds goed bereikbaar. Afspraken met onze relaties worden zo veel mogelijk op afstand uitgevoerd. Dit alles om fysiek contact te beperken.

Bereikbaar
Energieloket Groningen is gewoon bereikbaar per telefoon tijdens werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. Kijk op onze contactpagina. U kunt ons ook altijd een mail sturen naar [email protected].

Wat kunt u nu doen om energie te besparen?
Bent u vanwege het coronavirus de komende tijd meer thuis en merkt u dat het tocht in huis of dat u meer energie verbruikt? Ook in deze periode kunt u alvast aan de slag met energie besparen:

  • Lees hoe u direct een energiezuiniger en tegelijk comfortabeler binnenklimaat kunt hebben. Wij hebben kleine doe-het-zelf maatregelen op een rij gezet. Lees deze pagina voor tips om geld en energie te besparen.
  • Wat is voor u de beste duurzame investering? Ontvang gratis online en vrijblijvend energieadvies met onze Quickscan.
  • Weet u welke duurzame maatregelen u wilt laten uitvoeren en zoekt u een bedrijf uit de buurt? Kijk dan op onze bedrijvenpagina en maak nu alvast een afspraak om drukte voor te zijn. Op deze manier houden aannemers ook genoeg werk.