Tags:

Wegens succes verlengd tot 1 augustus - collectieve inkoop Duurzame installaties: schrijf u in en doe mee!

11 mei 2018

Het Energieloket organiseert samen met twaalf Groningse gemeenten en vereniging SLIM Wonen met energie een Collectieve inkoop van duurzame installaties. Via deze actie ontvangt u scherpe vrijblijvende offertes voor zonnepanelen, een zonneboiler en/of een warmtepomp. Eind juni waren er al meer dan 2.100 deelnemers, daarom is de Collectieve inkoop van duurzame installaties verlengd tot 1 augustus 2018.

Waarom meedoen?

  • Deelname is vrijblijvend: u bepaalt aan de hand van het aanbod of u gaat verduurzamen.
  • Uw energierekening daalt met duurzame installaties honderden euro’s per jaar.
  • Verduurzamen is tijdelijk extra voordelig door grootschalige collectieve inkoop.
  • Momenteel forse subsidie op zonneboilers en warmtepompen.
  • U kunt de btw op de aanschaf van zonnepanelen (21%) terugvragen.
  • Na een bezoek aan huis en gedegen advies weet u precies wat er mogelijk is.
  • Via Energieloket Groningen en SLIM Wonen bent u zeker van kwaliteit tegen een goede prijs.Het Energieloket organiseert samen met twaalf Groningse gemeenten en vereniging SLIM Wonen met energie een Collectieve inkoop van duurzame installaties. Via deze actie ontvangt u scherpe vrijblijvende offertes voor zonnepanelen, een zonneboiler en/of een warmtepomp.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Ga dan hier naar de website van de Collectieve inkoop Duurzame installaties of bel met het telefoonnummer van de inkoopactie: 050-3070370.

Wilt u wel zonnepanelen maar heeft u bijvoorbeeld geen geschikt dak? Mogelijk kunt u participeren in een gezamenlijk project bij u in de buurt. Kijk hier voor een kaart van lokale energie-initiatieven in de provincie.