Voordelig isoleren met collectieve inkoopactie

31 januari 2017

Wij organiseren samen met gemeente Slochteren en 11 andere gemeenten een collectieve inkoopactie voor isolatie. Je kunt je nu inschrijven voor een collectieve inkoopactie voor isolatie. Met deze actie maken wij het nog makkelijker en nog aantrekkelijker om je huis te isoleren. Na een veiling op basis van het totaal aantal inschrijvingen ontvang je als deelnemer een vrijblijvende offerte op maat. Inschrijven kan tot en met 17 maart 2017. 

3 van de 4 woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd. Dat is een gemiste kans voor comfortabel wonen, een lagere energierekening en het klimaat. Een eengezinswoning zonder isolatie verliest veel warmte via de ramen, gevel, het dak en de vloer en verbruikt per jaar maar liefst 3300 m3 gas voor verwarming. Een vergelijkbaar goed geïsoleerd huis heeft maar 600 m3 gas nodig voor verwarming. Dat scheelt 1700 euro per jaar! (bron: Milieucentraal)

Als eigenaar van een koopwoning heb je tot en met 17 maart de tijd om je in te schrijven. Meer weten over deze actie of inschrijven? klik hier.