Twee bouwkundestudentes (Esther en Anique)van de Hanzehogeschool Groningen hebben bij een aantal woningen in de gemeente Westerkwartier een warmtescan gemaakt met een thermografische camera.

23 januari 2020

Weet u waar uw huis de meeste warmte verliest? En wat u daaraan kunt doen?

Twee bouwkundestudentes van de Hanzehogeschool Groningen hebben bij een aantal woningen in de gemeente Westerkwartier een warmtescan gemaakt met een thermografische camera. Op basis van het beeldmateriaal hebben zij de bewoners aangegeven waar de belangrijkste warmtelekken zijn en hoe deze aangepakt kunnen worden.

De bevindingen van de studentes willen ze graag met u delen. Ze vertellen u waar de meest voorkomende plekken zijn waar warmteverlies optreedt en wat er eventueel aan gedaan kan worden om dit warmteverlies tegen te gaan. Ook zullen wooncoaches van De Woonweter aanwezig zijn die uw mogelijke vragen kunnen beantwoorden of waarmee u een afspraak kunt maken om ook van uw woning een warmtescan te laten maken. De bijeenkomst vindt plaats op 28 januari a.s. om 20:00 uur in het Cultureel Centrum Zuidhorn aan de Jellemaweg 3 in Zuidhorn. Wilt u aanwezig zijn, meld u dan aan via [email protected] In verband met de beperkte ruimte is opgave noodzakelijk.