Wie gaat bij mij het werk doen?

U gaat thuis aan de slag met energiebesparing. Maar wie gaat die klus klaren? Ben u zelf handig? Of bent u op zoek naar een bedrijf uit de regio? Het energieloket biedt u een overzicht van betrouwbare bedrijven en helpt u bij het aanvragen van offertes. Pakt u dit toch liever op met de buren, uw dorp of buurt? Onder 'doe-het-samen' vindt u hulp bij collectieve aanpakken.

Op zoek naar een bedrijf uit de buurt?
Wij hebben een handig overzicht van deskundige aanbieders!

Waar vindt u een deskundige bedrijf dat u kan helpen? Het liefst wilt u natuurlijk kiezen tussen meerdere opties. Op deze pagina presenteren wij u betrouwbare bedrijven, u leest hier hoe wij deze kiezen.

Bekijk de bedrijven
Hoe kies ik een goede aanbieder?
Wij helpen u kritische vragen te stellen!

Wat moet u niet vergeten te bespreken met de installateur van zonnepanelen? Welke vragen over materialen stelt u aan een isolatiebedrijf? Wij hebben handige folders gemaakt met aandachtspunten bij het aanvragen van offertes. Goed voorbereid zijn? Vraag ze gratis aan!

Vraag onze folder aan
Hoe beoordeel ik een offerte?
Het is tijd om knopen door te hakken!

U heeft offertes in huis van één of meer bedrijven. Het is tijd om een keuze te maken en te tekenen, zodat het werk kan beginnen! Maar staat nu echt alles in de offerte, of loopt u straks tegen allerlei meerkosten aan? Wij hebben een checklist gemaakt om offertes te beoordelen.

Vraag de checklist aan
Geen zin om alles zelf uit te zoeken?
Ga dan op zoek naar de energie uit de buurt!

Het energieloket helpt u met 'eerste hulp bij energiebesparing'. Maar uiteindelijk moet u zelf kiezen tussen bedrijven en materialen. Ziet u daar tegen op? Of heeft u plannen voor de buurt? Dan is het verstandig om dat samen te doen. Aanhaken of zelf een collectief starten?

Bekijk de mogelijkheden